VK_Rent_header_page_1200x460_optie1

Auto huren Nieuwegein

Auto- en bedrijfswagenverhuur Nieuwegein | Auto huren in Nieuwegein? Dan bent u bij Vakgarage de Liesbosch aan het juiste adres, wij zijn namelijk aangesloten bij Vakgarage Rent. Wij bieden een groot aanbod te huren voertuigen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor personenwagens van verschillende klassen, maar ook voor bedrijfswagens. Wij zijn te vinden op slechts 15 autominuten rijden vanaf Utrecht.

Door te kiezen voor Vakgarage Rent kiest u automatisch voor een lage prijs, uitstekend onderhouden voertuigen en voor de Vriendelijkste Autoverhuurder van Nederland. Dus of u nu een auto wilt huren om er een dagje op uit te gaan of een bedrijfswagen nodig hebt om uw buurman te helpen een klus af te ronden. Alles is eenvoudig en online te regelen met Vakgarage Rent.

Auto huren in Nieuwegein ruime keuze

Wij bieden een ruime selectie voertuigen aan. Zo kunt u onder andere kiezen voor de kleine en wendbare stadsauto, waarmee parkeren in drukke steden een makkie wordt. Wilt u liever wat meer comfort voor de langere ritten? Ga dan voor een sportieve sedan uit de middenklasse. Hiermee heeft u voldoende comfort en kunt u daadwerkelijk genieten van de langere afstanden.

VK_Rent_mobile_page

Bedrijfswagens huren

Wij verhuren naast personenauto’s ook veelzijdige bedrijfswagens. Een bedrijfswagen huren is ideaal om iets groots te vervoeren of materiaal mee te nemen voor de wat grotere klussen in Nieuwegein. Er is een ruime keuze uit bedrijfswagens: een compacte bestelwagen is bijvoorbeeld uitstekend in te zetten voor het vervoeren van een nieuwe grasmaaier. Heeft u toch wat meer laadruimte en een dubbele cabine nodig om bijvoorbeeld uw beste vriend te helpen verhuizen? Met de bedrijfswagens van Vakgarage de Liesbosch loopt de verhuizing gesmeerd.

Huur direct bij Vakgarage Rent

Snel en eenvoudig online een voertuig huren in Nieuwegein? Kies dan voor Vakgarage Rent. Heeft u nog vragen over het huurproces of de mogelijkheden? Bel ons dan op 030-2817961. Liever mailen? Dat kan naar info@vakgaragedeliesbosch.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op, zodat u volledig op de hoogte bent en met een gerust hart een auto kunt huren in Sprang-Capelle.